نام و نام خانوادگی:
|
واکنش ها به خداحافظی بازیکن محبوب استقلال
علی کریمی:
پس از خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال علی کریمی در صفحه اینستاگرام خود این پیام را نوشت: "تو این روزای کم ستاره ی فوتبال کشورمون یکی از ستاره های درخشان این فوتبال و دوست عزیزم از فوتبال خداحافظی کرد. هرجا که هستی موفق باشی فرهاد مجیدی علی کریمی" امیرجعفری:
امیر جعفری در صفحه ی شخصی اش از فرهاد مجیدی تمجید کرد و نوشت: «من هم به نوبه خودم از کاپیتان تیم محبوبم استقلال,بابت تمام لحظات خوبی که برامون ساخته تشکر می کنم وبرای فرهاد عزیز وخانواده اش آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم و مثل همه شما عزیزان به این تصمیم شخصیش احترام میزارم. / همیشه در قلب ها ماندگاری فرهاد عزیز ... / امیر جعفری- 92/8/7»
وحید طالب لو:
وحید طالب لو در پیغامی که از طریق کد هواداری اش منتشر شده برای فرهاد مجیدی نوشته است: « مثل حرف هایی که به زبان نرسیده بغض می شوند، خبر خداحافظی ات بغضی شد که گلویمان را فشرد تا امسال زودتر به سرمای زمستان برسیم. تو بدان که ما عزیزانمان را در قلبمان تا ابد به همراه خواهیم داشت. با یک دنیا آرزوی خوب برای فصل جدیدزندگی فرهاد عزیز.»
وحید هاشمیان:
به گزارش سایت شخصی وحید هاشمیان، در این یادداشت آمده است: تقدیم به هفت دوست داشتنی فرهاد مجیدی عزیز و دوستداشتنی. تا همین چند روز پیش حضور و دیدن بازیهایت درلیگ ایران برایم یادآور مردان همدورهام و حکایتها و خاطرات خوب نسل مظلوم فوتبال ایران بود. به خود میبالیدم که میشنیدم، همدورهام که 2 دهه خوب و سربلند فوتبال بازی کرده، همچنان میدرخشد، اما واقعا فوتبال ایران تا همین دیروز نحوه استفاده از تجارب مجیدی، دایی، مهدویکیا و باقری را میداند و میشناسد؛ افسوس. فرهاد هم رفت و شاید فقط چند نفر از آن نسل باقی ماندهاند؛ علی کریمی، سهراب بختیاریزاده و ... بیایید قدرشان را بدانیم. هفت دوستداشتنی! قلب و درکم را با حال و احساست همراه میکنم و برایت بهترینها را آرزو میکنم و توجهات را به جنگ برای بازگشتی پرفروغ دوباره در عرصهای دیگر جلب مینمایم. شاد، سربلند و موفق باشی 7 محبوب و دوستداشتنی فوتبال ایران.
خداداد عزیزی:
ا و که تازه از خداحافظي فرهاد مجيدي مطلع شده در اين باره مي گويد : فرهاد مجيدي بازيکن بزرگي بود که راه موفقيت را بلد بود و با تمرين هميشه خودش را در بهترين شرايط نگه داشت.من فکر مي کنم قدر امثال مجيدي را ندانستند و خيلي دير فهميدند که بازيکن با استعداد و بزرگي است واگرنه او مي توانست در تيم ملي بازي هاي زيادي انجام دهد.فرهاد اگر اين مدلي خداحافظي کرد چون مي دانست اينجا قدر ستاره ها را نمي دانند و در خاطر داشت که براي امثال مهدوي کيا چه مراسم با شکوهي برگزار کردند براي همين خيلي راحت و بدون اعلام قبلي اين کار را کرد تا زحمت آقايان را کم کند.
علی دایی: علی دایی سرمربی پرسپولیس در خصوص این اتفاق اظهار داشت: معتقدم هر فوتبالیستی یک روز باید از فوتبال خداحافظی کند که آن روز روز سختی است، راستش را بخواهید من هرگز دوست نداشتم مجیدی به این زودی با توجه به شرایطی که داشت از فوتبال خداحافظی کند. وی افزود: باید به تصمیم مجیدی احترام گذاشت، فرهاد هنوز هم از خیلی از جوانهای ما بهتر است. او به این فوتبال و باشگاه استقلال خدمات زیادی کرد و مجیدی همیشه در فوتبال ایران بزرگ هست و خواهد ماند. همین که مجیدی در قلب مردم بود نشانگر همه چیز است. دایی تاکید کرد: به عنوان یک پرسپولیسی قلبا مجیدی را دوست دارم و آرزو میکنم در زندگی مربیگری و شخصی مانند همیشه که در دل مرد جای داشت، موفق باشد. امیدوارم در زندگی و آینده کاری فوتبالی خود به هر چیزی که میخواهد مثل دوران فوتبالش برسد. وی در خصوص همبازی بودنش با مجیدی در تیم ملی گفت: زمانی که سرمربی تیم ملی بودم او شاگردم بود و حتی با هم همبازی بودم. او یکی از بهترین دوستان من بود و مردم درخشش او در فوتبال را دوست داشتند. به عنوان یک پرسپولیسی برای وی آرزوی موفقیت دارم و قطعا میتواند به اهدافش برسد.
بنیامین بهادری:
بنیامین بهادری خواننده موسیقی پاپ در رابطه با خداحافظی فرهادی مجیدی ستاره تیم استقلال تهران با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی اش(اینستاگرام) نوشته است:« پس الکى نبود که دیشب بحث عدد هفت بود اینجا / من فوتبالى نیستم اما بعضى از فوتبالى ها اینقدر ستاره هستن که آدم نمیدونه چرا دوسشون داره/جذابیت چیز گرونیه و تو جیب هر کسى هم پیدا نمیشه / خداحافظى گریه در یک غروبه / خداحافظ هفت طلایى.
احسان علیخانی: همه می دونن من یه پرسپولیسی دو آتیشم ، اما حتما فرهاد مجیدی رو یه ستاره می دونم در فوتبال و مثل همه دوستای استقلالیم ناراحتم از خداحافظی مظلومانش از فوتبال مثل مهدی مهدوی کیا و در آینده نزدیک شاید علی کریمی …حس می کنم داریم آهسته آهسته در همه زمینه های جذاب و لذت بخش برای مردم بی ستاره میشیم ( فوتبال ، سینما ، موسیقی ، تلویزیون و حتی سیاست )…شاید توقع من رفته بالا اما زمان نوجوانی ما انگار ستاره ها بیشتر بودند و شاید من ساده تر
-- 14 92 آبان 22:16 --
پیام های افرادی چون داریوش ارجمند و استاد جمشید مشایخی و علی ضیا و عارف لرستانی و حمید عسگری و... را در پست های بعدی و به همراه فیلم های از لحظات خداحافظی فرهاد مجیدی قرار خواهم داد
-- 15 92 آبان 18:03 --
حادثه تلخی بود. نمیشد باور کرد اما وقتی با منزلشان تماس گرفتیم به عمق تلخی پرواز بیشتر پی بردیم. متوجه شدیم احمد مظاهرییگانه، هوادار معلول استقلال که همیشه در تمرینات تیم هم حضور داشته از غصه خداحافظی کاپیتان فرهاد مجیدی پرواز کرده، به آسمان رفته تا خانوادهاش از غم از دست دادنش عزادار شوند ه گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال،حادثه تلخی بود. نمیشد باور کرد اما وقتی با منزلشان تماس گرفتیم به عمق تلخی پرواز بیشتر پی بردیم. متوجه شدیم احمد مظاهرییگانه، هوادار معلول استقلال که همیشه در تمرینات تیم هم حضور داشته از غصه خداحافظی کاپیتان فرهاد مجیدی پرواز کرده، به آسمان رفته تا خانوادهاش از غم از دست دادنش عزادار شوند. احمد، وقتی تماشاگر بازی استقلال و مس بود، با صحنه خداحافظی مجیدی مواجه شود. اتفاقی که نمیتواند باور کند، بر سرش میزند، گریه میکند. تا دو روز لب به غذا نمیزند. غصه میخورد، اشک میریزد و حرفی هم نمیزند تا اینکه در نهایت دچار سکته قلبی میشود. خانواده او را به بیمارستان بوعلی میبرند. احمد در بخش ccu بیمارستان بوعلی بستری میشود. در حالیکه نیمه بیهوش است از او میپرسند، میخواهی با فرهاد مجیدی تماس بگیریم تا با او حرف بزنی و احمد دستی به نشانه بله تکان میدهد. ساعاتی بعد این احمد است که دیگر روی زمین وجود ندارد. پرواز میکند به آسمانی که آبی است. باورش تلخ است، باورش سخت است که هوادار معلول استقلال طاقت خداحافظی مجیدی را ندارد و آنقدر غصه میخورد که به یک باره دچار سکته میشود. حال مادر احمد خوب نبود اما با خالهاش که تماس گرفتیم همه ماجرا را همینطور برایمان توضیح داد. گفت: احمد را در قطعه 304 ردیف 51 بهشتزهرا دفن کردهاند. گفت احمد در محلهشان خیابان نبرد جنوبی به استقلالی بودن معروف بود. میگفت با همه بازیکنان استقلال عکس هم دارد. خاله هم داغدار از دست دادن خواهرزادهاش بود و میگفت احمد در این دو روز خیلی غصه خداحافظی مجیدی را خورد. به سر و صورتش میزد و میگفت برایم سخت است که دیگر بازیهای مجیدی را نبینم. چهارشنبه هم ختم این هوادار است. مراسم سوم احمد مظاهرییگانه، که استقلال را دوست داشت و با خداحافظی فرهاد مجیدی از فوتبال از زندگیاش خداحافظی کرد. چینی نازک احساس او از سنگینی تلخ این خداحافظی شکست تا به آسمان پرواز کند، تا امروز خانوادهاش از بار این تلخی پرواز احمد قامتشان خم شود. ما هم از این حادثه ناراحت شدیم، از هواداری که همراه استقلال بود و با وجود معلولیتی که داشت در تمرینات تیم شرکت میکرد و همه دلخوشیاش استقلال بود. روحت شاد احمد عزیز، به آسمان که رفتی سلام ما را به همه استقلالیهای آنجا به ناصرخان حجازی، عمو عزت جانملکی و به محمد رنجبر و داود جورابلو به غلامرضا ساجدی و... به همه برسان. آنجا در نزدیکی خدا برای ما هم دعا کن. روحت شاد پسر استقلالی...باشگاه استقلال این ضایعه تاسف بار را به خانواده آن مرحوم و خانواده بزرگ استقلال در سراسر ایران تسلیت می گوید.
|
|