نام و نام خانوادگی:
|
قیامت بی حسین غوغا ندارد"شفاعت بی حسین معنا ندارد"حسینی باش كه در محشر نگویند"چرا پرونده ات امضاء ندارد -------------------------------- اس ام اس ماه محرم آبروی حسین به كهكشان می ارزد ، یك موی حسین بر دو جهان می ارزد ، گفتم كه بگو بهشت را قیمت چیست ، گفتا كه حسین بیش از آن می ارزد -------------------------------- ماه خون ماه اشك ماه ماتم شد ، بر دل فاطمه داغ عالم شد . فرا رسیدن ماه محرم را به عزادارن راستینش تسلیت عرض میكنم -------------------------------- ای وجودت عشق را معنای حسین عالمی یك قطره تو دریا حسین فرا رسیدن ماه محرم را به تمامی مسلمانان جهان تسلیت می گم -------------------------------- اس ام اس تاسوعا و عاشوراپرسیدم:ازحلال ماه، چراقامتت خم است؟ آهی كشیدوگفت:كه ماه محرم است.گفتم: كه چیست محرم؟باناله گفت:ماه عزای اشرف اولادآدم است -------------------------------- السلام علیكم یااباصالح المهدى (عج)السلام علیك یاامین الله فى ارض وحجته على عباده(یاصاحب الزمان آجرک الله)ماه محرم بر شما وعاشقان حسین تسلیت عرض مینمایم)-------------------------------- اردوی محرم به دلم خیمه به پا كرددل را حرم و بارگه خون خدا كرد-------------------------------- اس ام اس مخصوص محرممحرم آمد و ماه عزا شدمه جانبازی خون خدا شدجوانمردان عالم را بگوییددوباره شور عاشوار به پا شد --------------------------------حسین میا به کوفه ، کوفه وفا ندارد ...ای به دل بسته ، قدری آهستهکن مدارا با ، زینب خسته ...یا حسین مظلوم ... --------------------------------یه جائیه تو دنیا همه براش می میرنتموم حاجتا رو همه از می گیرنبین دو نهر آبه ، یه سرزمین خشکهشمیم باغ و لاله اش خوشبو ز عط مُشکهشبای جمعه زهرا زائر این زمینهسینه زن حسینه ، یل ام البنینه ... --------------------------------دوست دارم هر چی دارم بدم به راه تو حسینتا که سینه خیز بیام میون بین الحرمین -------------------------------- پیامک محرمالسلام ای وادی کرببلاالسلام ای سرزمین پر بلاالسلام ای جلوه گاه ذوالمننالسلام ای کشته های بی کفن --------------------------------کاش بودیم آن زمان کاری کنیماز تو و طفلان تو یاری کنیمکاش ما هم کربلایی می شدیمدر رکاب تو فدایی می شدیمالسلام علیک یا ابا عبدالله ... -------------------------------- اس ام اس محرمكربلا لبریز عطر یاس شد. . . .نوبت جانبازی عباس شد -------------------------------- دیباچه ی عشق و عاشقی باز شوددلها همه آماده ی پرواز شودبا بوی محرم الحرام تو حسینایام عزا و غصه آغاز شود --------------------------------نازم آن آموزگاری را که در یک نصف روزدانشآموزان عالم را همه دانا کندابتدا قانون آزادی نویسد بر زمینبعد از آن با خون هفتاد و دو تن امضا کند -------------------------------- شهادت امام حسین دل را اگر از حسین بگیرم چه كنمبی عشق حسین اگر بمیرم چه كنمفردا كه كسی را به كسی كاری نیستدامان حسین اگر نگیرم چه كنم -------------------------------- sms mah moharam گویند كه در روز قیامت علمدار شفاعت زهراست . . . علم فاطمه دست قلم عباس است. --------------------------------پرسیدم از هلال چرا قامتت خم است ؟آهی کشید و گفت ماه محرم است... --------------------------------باز محرم رسید، ماه عزای حسینسینهی ما میشود، كرب و بلای حسینكاش كه تركم شود غفلت و جرم و گناهتا كه بگیرم صفا، من ز صفای حسین -------------------------------- اس ام اس ویژه محرم فرشتهها از امشب صبوی غم مینوشندوباره اهل جنت پیرهن سیاه میپوشن --------------------------------با آب طلا نام حسین قاب کنیدبا نام حسین یادی از آب کنیدخواهید مه سربلند و جاوید شویدتا آخر عمر تکیه بر ارباب کنیدفرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد --------------------------------باز محرم شدو دلها شکست از غم زینب دل زهرا شکستباز محرم شد و لب تشنه شد از عطش خاک کمرها شکستآب در این تشنگی از خود گذشت دجله به خون شد دل صحرا شکستقاسم ولیلا همه در خون شدند این چه غمی بود که دنیا شکستمحرم ماه غم نیست ماه عشق است محرم مَحرم درد حسین است -------------------------------- شعر های محرمهر دم به گوش می رسد آوای زنگ قافله ، این قافله تا كربلا دیگر ندارد فاصله . حلول ماه محرم ، ماه پژمرده شدن گلستان فاطمه تسلیت باد . التماس دعا -------------------------------- نام من سرباز کوی عترت است ، دوره آموزشی ام هیئت است . پــادگــانم چــادری شــد وصــله دار ، سر درش عکس علی با ذوالفقار . ارتش حیــدر محــل خدمتم ، بهر جانبازی پی هر فرصتم . نقش سردوشی من یا فاطمه است ، قمقمه ام پر ز آب علقمه است . رنــگ پیراهــن نه رنــگ خاکــی است ، زینب آن را دوخته پس مشکی است . اسـم رمز حمله ام یاس علــی ، افسر مافوقم عباس علی (ع)-------------------------------- عالم همه محو گل رخسار حسین است ، ذرات جهان درعجب از كار حسین است . دانی كه چرا خانه ی حق گشته سیه پوش ، یعنی كه خدای تو عزادار حسین است-------------------------------- عالم همه قطره و دریاست حسین ، خوبان همه بنده و مولاست حسین ، ترسم كه شفاعت كند از قاتل خویش ، از بس كه كَرَم دارد و آقاست حسینSMS Esteghbal Mah Moharam
_________________ www.ayas.ir
|
|