[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 77: Undefined variable: Array
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 678: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
آیسک • مشاهده موضوع - گفتگو پیامبر(ص)با شیطان

آیسک

سایت ayask.com در جهت ارتباط بیشتر همشهریان آیسکی راه اندازی شده است.
تاریخ : 15 03 بهمن 09:08

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع
 صفحه 1 از 1  [ 1 پست ] 
نویسنده پیغام
آفلاین
مدیر انجمن
آواتار کاربر
نام و نام خانوادگی:

روزی شیطان در گوشه مسجدالحرام ایستاده بود.حضرت رسول(ص)هم سرگرم طواف خانه کعبه بودند.وقتی آن حضرت از طواف فارغ شد،دید ابلیس ضعیف و نزار و رنگ پریده،کناری ایستاده است.
فرمود:ای ملعون!تو را چه می شود که چنین ضعیف و رنجوری؟!
گفت:از دست امت تو به جان آمده و گداخته شدم.
فرمود:مگر امت من با تو چه کرده اند؟
گفت:یا رسول الله!چند خصلت نیکو در ایشان است،من هر چه تلاش میکنم این خوی را از ایشان بگیرم نمی توانم.
فرمود:آن خصلت ها که تو را ناراحت کرده کدامند؟
گفت:اول اینکه هر گاه به همدیگر میرسندسلام می کنندو سلام یکی از نام های خداوند است.پس هر که سلام کند حق تعالی او را از هر بلا و رنجی دور می مکند وهر که جواب سلام دهد،خداوند متعال رحمت خود را شامل حال او می گرداند.
دوم اینکه،وقتی با هم ملاقات کنند به هم دست می دهند وآن را چندان ثواب است که هنوز دست از یکدیگر بر نداشته حق تعالی هر دو را رحمت می کند.
سوم،وقت غذا خوردن و شروع کارها بسم الله می گویندو مرا از خوردن آن طعام و شرکت در آن دور می کنند.
چهارم،هر وقت سخن می گویند:ان شاءالله بر زبان می آورندو به قضای خداوندراضی می شوند و من نمی توانم کار آنها را از هم بپاشم،آنان رنج و زحمت مرا ضایع می کنند.
پنجم،از صبح تا شام تلاش می کنم تا اینان را به معصیت بکشانم.باز چون شام می شود،توبه می کنند و زحمات مرا از بین می برند و خداوند به این وسیله گناهان آنان را می آمرزد.
ششم،از همه اینها مهم تر این است که وقتی نام تو را می شنوندبا صدای بلند صلوات می فرستند ومن چون ثواب صلوات را می دانم،از ناراحتی فرار می کنم،زیرا طاقت دیدن ثواب آن را ندارم.
هفتم هم اینکه ایشان وقتی اهل بیت تو را می بینند،به ایشان مهر می ورزند و این بهترین اعمال است.
پس حضرت روی به اصحاب کرده و فرمودند:هر کس یکی از این خصلت ها را داشته باشد از اهل بهشت است.

(منبع:شیطان در کمین گاه/نعمت الله صالحی حاجی آبادی)

بالا
 پروفایل  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 1 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت [ DST ] تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمیتوانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمیتوانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمیتوانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمیتوانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمیتوانید پیوست ارسال کنید